Денят започва с минимални  температури от 5 до 10 градуса

...
Денят започва с минимални  температури от 5 до 10 градуса
Коментари Харесай

Топло време в петък, но студът и снегът идват от събота

Денят стартира с минимални  температури от 5 до 10 градуса и с превалявания по  Черноморието, а на запад ще има повече слънце. За малко облаците и мъглите ще се разсейват и следобяд от запад ще се заоблачи, валежи  се чакат в крайните северозападни региони.

Вятър ще бъде слаб със скорост до 20 км/ч от запад. Максималните температури  ще са от 13 до 18 градуса, по Черноморието до 7-8, предвижда синоптикът на Bulgaria ON AIR Ивана Дилова.

Над планините ще бъде облачно и прохладно, ще има слаби  снеговалежи. Снежната завивка е от 45 до 110 см. Вятърът по високите елементи, над 2200 м, ще бъде силен  от  югозапад,  с пулсове до 70 км/ч. Максимални температури за деня над 2500 към -3  до -1 градуса, а на 1500 м - от 2 до 4.  

В събота ще вали дъжд и влажен сняг, по - интензивно в западните и централни региони, с поледици и усложнения в превоза.

В неделя последователно снеговалежите ще стопират. В началото на идната седмица ще бъде студено, с мъгли. Снежната завивка в обитаемоте места ще се задържи.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР